Nieuws

Interieurbouwer gezocht


Keukenstudio Amsterdam is al vele jaren een begrip. Innovatief design, optimaal gebruik van technologie en materialen en de juiste service. Onze architecten hebben één visie, één doel: klanten een keuken bezorgen waar zij eerder alleen van konden dromen. Met behulp van onze topmerken Snaidero en Dica kunnen wij klanten met de prijs ook versteld doen staan.

In onze ontwerpstudio, gelegen aan de Piet Heinkade, vlakbij het Centraal Station proeven onze klanten de sfeer van vernieuwing. Door goed naar te luisteren en professioneel te adviseren, weten wij keer op keer de prachtige keukens te realiseren waarom wij inmiddels bekend staan.

Functieomschrijving:

Je bent in staat om keuken zo te maken dat de klant helemaal tevreden is. Onze klanten zijn mensen die oog voor detail hebben en geen ‘standaard’ keuken willen hebben. Daarom zit er altijd werk bij de keuken waarbij je jou creativiteit nodig hebben.

Daarnaast zijn veel van onze klanten Amsterdammers, de meeste Amsterdamse huizen zijn niet kaarsrecht, waardoor een keuken soms terplekke aangepast moet worden aan de muren of vloeren. Dus ook oplossingsgerichtheid is een hele fijne eigenschap.

Functie-eisen:

– Afgeronde opleiding als interieurbouwer of meubelmaker MBO 4

– Collegiaal en gemotiveerd

– Stressbestendig

– Geen 8 tot 5 mentaliteit

– Zelfstandig kunnen werken en je werk af willen maken

– In het bezit van rijbewijs B

– heb je oog voor detail, niets mag je ontgaan!

Arbeidsvoorwaarden:
Je ontvangt een vast maand salaris

Je komt te werken in een sterk groeiend en vooruitstrevend bedrijf, met korte lijnen en informele werksfeer.
Je werkt direct samen met de creatieve oprichter van het bedrijf in een moderne showroom.

Sollicitatieproces:
Indien je enthousiast wordt van wat wij jou te bieden hebben en voldoe je aan de eisen? Stuur dan je CV + persoonlijke motivatie naar administratie@keukenstudioamsterdam.nl.