KeukenStudio Amsterdam

Al vele jaren een begrip.

Innovatief design, optimaal gebruik van technologie en materialen en de juiste service. Onze architecten hebben  één visie, één doel: klanten een keuken bezorgen waar zij eerder alleen van konden dromen. Met behulp van onze topmerken Snaidero en Dica kunnen wij u ook met de prijs versteld doen staan.

In onze ontwerpstudio, gelegen aan de Piet Heinkade, vlakbij het Centraal Station proeft u  de sfeer van vernieuwing. Door goed naar u te luisteren en u professioneel te adviseren, weten wij keer op keer de prachtige  keukens en badkamers te realiseren waarom wij inmiddels bekend staan.

Bij ons bent u verzekerd van de keuken en badkamer die het best bij u en uw wensen passen, zowel qua architectuur als functionaliteit.

wat kunt u van ons verwachten

A
het inleidend gesprek

Tijdens het eerste gesprek willen wij u beter leren kennen. Zo krijgen wij een goed beeld van uw wensen.

B
de ontwerppresentatie

Na het inleidend gesprek zal er een speciaal voor u op maat gemaakt ontwerp worden gepresenteerd.

C
de keuken inkopen

Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij samen met u de keuken, uiteraard zo scherp mogelijk, inkopen.

D
de levering

Ons team van gecertificeerde specialisten zal de keuken bij u plaatsen.

Nieuws en onderscheidingen

Elite Showroom
Met gepaste trots maakt KeukenStudio Amsterdam bekend dat zij een van de eerste Silestone Elite showrooms van Nederland is.

Bora dealership
Het exclusieve merk Bora is nu verkrijgbaar bij ons. Uw Bora systeem kan tevens door onze erkende installateurs ingebouwd en aangesloten worden. www.boragmbh.com/nl/

Best verkochte kraan van Nederland
In samenwerking met KWC heeft Keuken Studio Amsterdam wederom een prijs op haar naam weten te zetten. Dit keer betreft het een prijs toegekend op verkoopcijfers. De kraan van KWC met afstandsbediening is werkend in onze showroom te bewonderen.

Huismerk KSA
Introductie KSA Huismerk. Verrassende prijzen. Bewezen kwaliteit, Frisse uitstraling en individueel design.